TriaMarina

Fendre

TriaMarina

Fendre

TriaMarina

Fendring til flytebrygger

God fendring må til for å sikre båten, og tommelfinger-reglene er enkle: Jo større og tyngre båt, jo mer må man fendre. Utsatte havner krever grundigere fendring enn beskyttede havner.

Men god fendring til flytebrygger går også på brukervennlighet. Man skal kunne gå ombord i båten og arbeide rundt den uten å være hemmet av selve fendringen. Man bør også slippe å bruke tid på å arrangere fendring ved avreise og adkomst.

TriaMarina tilbyr en fleksibelt fender-opplegg for å beskytte båten

Fendringen gir ikke bare effektiv beskyttelse, den fremstår også som diskre: Den hverken synes eller føles påtrengende for dem som oppholder seg og jobber rundt båten.

Spesialkonstuerte fendre kan monteres hvor som helst på utrigger uten stropper eller reimer. Innfesting skjer på utsiden av utrigger slik at gangfeltet forblir uberørt. Normalt vil man ikke ha behov for blåser hengende fra skutesiden. Våre fendre stikker bare 5 cm ut og vil ikke påvirke ombordstigning i nevneverdig grad.

Tilsvarende spesialfendre tilbys til baugsikring, slik at TriaMarina tilbyr en praktisk totalløsning på fendringsbehovet uansett båttype- og størrelse.

OBS! TriaMarina fendre er skreddersydd til TriaMarina-anlegg.

TriaMarina

Utriggerfender/Bomfender

Utriggerfender Lengde: 100cm – Tria produktreferanse: FENUTR
Bomfender Lengde: 80cm – Tria produktreferanse: FENBOM

TriaMarina

Baugfender

Lengde: 100cm
Tria produktreferanse: FENBR